HOL VAGYUNK

Hotel Zodiaco a  Szekszárd, Ungheria

HOL VAGYUNK

Szállodánk Szekszárd város elegáns, csendes, központi részén, művészi-és kulturális helyiségek közvetlen közelében található. A 35.000 fős város Magyarország déli részén, 146 km-re a fővárostól Budapesttől és 60 km-re Pécstől található. A város a Gemenci erdő mellett fekszik, mely gazdag növény-és állatvilágáról ismert. Az erdő a Duna-Dráva Nemzeti park része. A Gemenci erdő méltán népszerű a természet szerelmeseinek körében, az erdő nagy része kerékpárral bejárható.
Szekszárd és környéke a bortermelésnek köszönhetően rendkívüli nemzetközi világhírnek örvend. A Chardonnay, az Olaszrizling, a Kadarka, a Merlot, a Kékfrankos, a Zweigelt és a Cabernet a szekszárdi borvidék leghíresebbjei. A minden év szeptemberjében megrendezésre kerülő Szüreti Fesztivál a környék egyik legérdekesebb eseménye, mely rengeteg túristát vonz városunkba.

MEGKÖZELÍTÉS

Szállodánk egyszerűen megközelíthető Budapesttől Pécsig a 6-os sz. főúton haladva, majd az 56-os útra csatlakozva, egészen Szekszárd központjáig, ahol hotelünk is található.

-146 km Budapesttől, 1 óra 40 perc alatt elérhető.

-60 km Pécstől, kevesebb, mint 1 óra alatt elérhető.

-100 km a Balatontól, kicsivel több, mint 1 óra alatt elérhető.